//Otvoreno e-savjetovanje za Poziv na dostavu projektnih prijedloga Internacionalizacija poslovanja MSP-ova – Faza 2

Otvoreno e-savjetovanje za Poziv na dostavu projektnih prijedloga Internacionalizacija poslovanja MSP-ova – Faza 2

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta pokrenulo je provođenje e-savjetovanja sa zainteresiranom javnošću za Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Internacionalizacija poslovanja MSP-ova – Faza 2“.

U e-savjetovanju je moguće sudjelovati do 5. srpnja 2018. godine putem poveznice ovdje.

Ovaj Poziv pokrenut je u okviru Prioritetne osi 3 Poslovna konkurentnost, Investicijskog prioriteta 3d „Podupiranje kapaciteta MSP-ova za rast na regionalnim, nacionalnim i međunarodnim tržištima i uključivanje u inovacijske procese“, Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., financiranog sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj.

Ovim Pozivom planira se jačanje međunarodne konkurentnosti MSP-ova olakšavanjem predstavljanja njihovih proizvoda/usluga međunarodnoj poslovnoj zajednici u inozemstvu i uvođenja proizvoda na novo, inozemno tržište te povećanja mogućnosti poslovne suradnje s inozemnim partnerima.

Savjetovanje omogućuje svim potencijalnim prijaviteljima, kao i najširoj zainteresiranoj javnosti, da svojim prijedlozima i sugestijama doprinesu kvaliteti natječajne dokumentacije.

Više o natječaju pogledajte OVDJE!

Nazovite nas na +385 99 33 47 004 ili nam pošaljite e-mail na info@tiko-pro.hr. Pronaći nas možete i na Facebook-u i na LinkedIn-u.

 

Pripremila:

Tea Markotić,

Direktorica marketinga i prodaje, Tiko Pro HR

 

 

Otvoren natječaj za energetsku učinkovitost

OTVOREN natječaj za energetsku učinkovitost u proizvodnim industrijama – do 20.000.000,00 kn bespovratnih sredstava! Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja je 15. listopada 2020. godine objavilo drugi Poziv na dostavu projektnih prijedloga [...]

2018-11-07T08:17:27+00:00