Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta raspisalo otvoreni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava za uvođenje i certifikaciju različitih normi za sustave upravljanja u poslovanje pravnih subjekata u Republici Hrvatskoj.

Navedenim pozivom sufinancirat će se uvođenje sustava upravljanja i certifikacija malih, mikro i srednjih poduzetnika prema međunarodno priznatim standardima. Vrijednost natječaja iznosi 38.000.000,00 kn.

ROK ZA PODNOŠENJE projektnih prijava: 29.06.2020

Predmet Poziva: Poduprijeti mikro, male i srednje poduzetnike da uvođenjem priznatih sustava upravljanja poslovnim procesima i kvalitetom,  primjenom norma te certifikacijom , u skladu sa zahtjevima međunarodno prihvaćenih norma ili tržišno priznatih certifikacijskih shema, povećaju svoju konkurentnost na tržištu.

Svrha (cilj) Poziva: Dostizanje primjenjive razine standarda međunarodno priznatih razina kvalitete i sigurnosti u razmjeni roba i usluga kroz povećanje uporabe priznatih normi koje pridonose povjerenju kupaca, posebno u područjima poboljšanja kvalitete sustava upravljanja i povećanja sposobnosti za dokazivanje kvalitete sustava, čime bi se MSP-ovima olakšao pristup inozemnim tržištima i povećala konkurentnost.

Poziv je objavljen u sustavu eFondovi.

By |2019-01-29T07:50:34+00:00January 29th, 2019|Poslovne informacije|0 Comments