Član SLO CRO Poslovnog kluba,  Bureau Veritas d.o.o. organizira u travnju dva važna događaja s područja kvalitete. Pozivamo Vas, da iskoristite priliku i pošaljete svoje predstavnike na BV Dan kvalitete i na TQM seminar. 

U dogovoru sa Bureau Veritas za članove SLO CRO Poslovnog kluba vrijedi 20% popust.

Na ovogodišnjem tradicionalnom BV Danu kvalitete u Kongresnom centru na Brdu 17.4.2019, uvodni predavač biti će dr. Noriaki Kano. 

Na programu je više drugih zanimljivih predavanja. Sudjelovanje na ovom događaju primjerno je za direktore, menadžere i ostale rukovodioce u poduzeću.   

Naredna dva dana, 18. 4. i 19. 4., dr. Noriaki Kano, jedan od najvećih stručnjaka na području kvalitete, pravi guru kvalitete, voditi će dvodnevni seminar.

G. Kano je pozvani predavač na najvažnijim svjetskim sveučilištima, glavni govornik na kongresima i konferencijama, radi i kao konzultant sa velikim globalnim korporacijama.

NORIAKI KANO INTERVJU

Na temelju dugogodišnjeg iskustva, pripremio je cjelovit pregled funkcije kvalitete, pravu anatomiju funkcije kvalitete, koja je zanimljiva ne samo za menadžere kvalitete, već za sve rukovodioce.

Također će predstaviti i svoja najnovija istraživanja o učinkovitosti i djelotvornosti funkcije kvalitete koja je osnova za dugoročno uspješno poslovanje.

Program, sadržaj i detaljnije informacije prikazane su na web stranici  BVSLOEVENTS

Seminar je namijenjen menadžerima kvalitete koji operativno rade i odlučuju o kvaliteti. Isto tako, bilo bi prikladno kada bi preporučili prisustvovanje na seminaru vašim (problematičnim) dobavljačima, koji će na osnovi dobivenog znanja moći povećati razinu kvalitete svojih proizvoda i / ili usluga. U skladu sa Kano modelom, postati ćete njihova, ne samo zadovoljna, već oduševljena stranka.

REGISTRACIJA

By |2019-03-18T10:19:36+00:00March 18th, 2019|Novosti|0 Comments