Utorak, 21. 1. 2020.  održala se  prva sjednica   Upravnega odbora SLO CRO Poslovnega kluba,  u ovoj godini, kojoj su prisustvovali svi članovi upravnog odbora: predsjednik Saša Muminović, potpredsjednici  Goran Berić te Branko Roglić te članovi: Ivana Kolar,  Tomaž Kačar, Janja Starc,  Bernard Šrajner i Vladimir Tonaj te voditeljica  ureda SLO CRO Poslovnog kluba Vesna Vukšinič Zmaić.

Predsjednik SLO CRO Poslovnog kluba dr.  Saša Muminović redoslijedom dnevnog reda sjednice članove je izvijestio o radu Kluba u protekloj godini,  troškovnicima te planovima i projektima za tekuću godinu.

Predsjednik je spomenuo,  kako je bio  susret ministra  za gospodarstvo R Slovenije  Zdravka Počivalška i R Hrvatske  ministra  Darka Horvata u  organizaciji Kluba u lipnju prošle godine, u obiju državama medijsko  odlično  popraćen.  Predsjednik je članove izvijestio, kako je ovogodišnji  datum susreta sa kabinetima ministarstva  već usklađen,   a  u pripremama smo  sa lokacijom susreta koja bude ove godine u Hrvatskoj.   Promociji kluba pridodao je i  časopis 1st SLO CRO Business Mirror koji je klub izdao prvi put i  koji je naišao na jako pozitiva odaziv čitatelja  a izniman medijski odaziv  doživjeli smo i sa organizacijom Vinske vigredi u Zagrebu za gospodarstvenik i diplomate, zaključio je predsjednik Muminović.

Članovi upravnog odbora  složili su se, kako su zadovoljni radom kluba te projektnim uspjesima protekle godine.  Spomenuli su kako je sve večji broj članova  najbolji pokazatelj uspješnog rada te dodali kako je  susret ministara odličan za gospodarsku suradnju među državama isto tako  kao i  za  promociju i za prepoznavnost  SLO CRO Poslovnog  kluba u gospodarskim krugovima.

By |2020-01-23T10:10:38+00:00January 23rd, 2020|Aktualno|0 Comments