Intereuropa  je  u 2017 godini slavila 60. godina  poslovanja na hrvatskom tržištu. Uspješan rad i čvrsta vizija doveli su je do stalnog rasta poslovanja.

Kao vodeći ponuđač logističkih usluga, Intereuropa nudi kompletnu logističku uslugu, ili suradnju po bilo kojem od njihovih  mnogobrojnih produkata – inozemne i tuzemne prijevoze, usluge carinskog zastupanja i skladištenja (carinsko i necarinsko skladište), kao i distribuciju robe.

Cijelu Europu, pa i šire pokrivaju mrežom vlastitih zbirnih linija, s preko stotinu teretnih vozila prisutnih svakodnevno na području cijele Europe. Isto tako, organiziraju prekomorski kontejnerski prijevoz, solo kamionski prijevoz, željeznički prijevoz, organizaciju zračnog prijevoza, specijalni prijevoz robe izvanrednih gabarita i prijevoz opasnih tereta (ADR).

Trenutno u Hrvatskoj raspolagaju sa:

  • 9 poslovnih jedinica

  • preko 300 zaposlenih

  • 49.000 m2 zatvorenih carinskih i necarinskih skladišta

  • 124.500 m2 otvorenih skladišnih površina

  • 13 vlastitih kamiona s prikolicom i tegljača

  • računalna mreža s više od 200 terminala

  • temeljni kapital u iznosu od 111.581.000,00 KN

  • članstvo u međunarodnim organizacijama FIATA i IATA

  • certifikat kvalitete ISO 9001:2015 za izvođenje usluga otpremništva, prijevoza robe i logistike

U sklopu   logističkih usluga nude slijedeće servise i usluge:

 ORGANIZACIJA SOLO I ZBIRNOG KOPNENOG TRANSPORTA

Intereuropa svojim vlastitim kapacitetima u cestovnom prijevozu i širokom mrežom kvalitetnih partnera diljem Europe garantira brzu i sigurnu isporuku svih vrsta roba. Ukoliko pošiljke ne zauzimaju kompletan tovarni prostor vozila, organiziramo zbirne transporte u uvozu i izvozu.

SKLADIŠTENJE I DISTRIBUCIJA ROBE (CARINSKO I NECARINSKO SKLADIŠTE)

Skladišni kapaciteti posebno prilagođeni različitim vrstama roba, najsuvremenija informacijska tehnologija, iskusna radna snaga te odgovarajuća tehnička sredstva za manipulaciju robom omogućavaju im da robu uskladište, sortiraju, komisioniraju i distribuiraju.

ORGANIZACIJA ZRAČNOG TRANSPORTA

Osiguravaju redovite uvozne i izvozne linije zbirnog zračnog transporta s više od 100 zemalja svijeta. Surađuju s najvećim međunarodnim tvrtkama u kurirskom zračnom prijevozu za brzu i sigurnu dostavu hitnih pošiljaka i manjih paketa u više od 200 zemalja svijeta.

ORGANIZACIJA POMORSKOG TRANSPORTA

Osiguravaju redovite uvozne i izvozne linije pomorskog transporta, te nude i kompletnu organizaciju transporta robe punim kontejnerima (FCL) ili zbirnim kontejnerima (LCL).

EXPRESSNA DOSTAVA

Organiziraju distribuciju paketa i paleta na području Republike Hrvatske, s preuzimanjem i dostavom pošiljaka u roku od 24-48 sati.

ORGANIZACIJA ŽELJEZNIČKOG TRANSPORTA

Putem hrvatskih željeznica i željeznica ostalih europskih zemalja omogućavaju odabir najpovoljnijih prijevoznih tarifa i prijevoznih puteva, s različitim vrstama i veličinama vagona.

SPECIJALNI PRIJEVOZ I PRIJEVOZ OPASNIH TERETA (ADR)

Organiziraju i obavljaju specijalne prijevoze roba izvanrednih gabarita u cestovnom, željezničkom i pomorskom prometu. Vozilima osposobljenim prema ADR konvenciji organiziraju prijevoze opasnih tereta u zemlji i inozemstvu.

Više informacija o njihovim uslugama možete pronaći na  službenoj web stranici www.intereuropa.hr

Ostvarivanje suradnje po bilo kojem od gore navedenih produkata moguće je preko slijedećih kontakata:

Kontak Intereuropa logističke usluge d.o.o.:

e-mail: prodaja@intereuropa.hr

Tel: 01/3780 540; 01/3780 516; 01/3900 613

By |2020-03-12T10:21:44+00:00March 12th, 2020|Novosti, Poslovne informacije|0 Comments