Tvrtka Revolut iz Ujedinjenog Kraljevstva na čelu je Deloitteove rang-ljestvice 500 najbrže rastućih tehnoloških tvrtki EMEA regije koja obuhvaća Europu, Srednji Istok i Afriku. Ljestvicu „Deloitte’s Technology Fast 500™ EMEA“ već devetnaestu godinu kreira Deloitteov globalni Sektor za tehnologiju, medije i telekomunikacije.

„Ove godine Hrvatska ima 9 tvrtki plasiranih na ljestvici 500 najbrže rastućih tehnoloških tvrtki u EMEA, što je za četiri više u odnosu na prošlu godinu.“, ustvrdio je Zlatko Bazianec, rukovoditelj hrvatskog ureda i partner u Deloitteovom odjelu poslovnog savjetovanja. „Sa zadovoljstvom mogu primijetiti kako smo i dalje ostali vodeći po broju plasiranih tvrtki u našem regionalnom okruženju. Čestitamo našim tvrtkama te želimo potaknuti i pozvati ostale tehnološke tvrtke da se prijavljuju na naš natječaj, kako bi i dalje zadržali poziciju i ugled koji smo stekli svih ovih godina.”

Srednja Europa i Hrvatska

Iz Srednje Europe ove se godine na listu 500 najbrže rastućih plasirala 80 tvrtki, što je rast u odnosu na prošlogodišnjih 51. Najviše ih je iz Češke, 24 tvrtke, slijede Poljska sa 21 tvrtkom, zatim Hrvatska sa 9, Litva sa 7, Slovačka sa 6, Rumunjska sa 4, Bugarska i Mađarska sa 3, te Slovenija, Bosna i Hercegovina i Estonija sa po 1 tvrtkom.

Iz Hrvatske ove godine imamo 9 plasiranih tvrtki, četiri više u odnosu na prošlu godinu. Uz tvrtke koje su i prošle godine bile na listi: Q agencyInfinum, te Microblink, ove godine su se na listu 500 najbrže rastućih tvrtki EMEA regije plasirali još Bazzar.hr (Prati me d.o.o.)AG04 Innovative SolutionsArbonaIPS d.o.o.Serengeti d.o.o. te Lemax d.o.o.

Više na:DELOITTE

By |2020-09-02T07:16:09+00:00September 2nd, 2020|Novosti|0 Comments