Konzalting tvrtka CULMENA – novi je član SLO CRO Poslovnog kluba

Tvrtka Culmena uspješno posluje od 2004. godine na hrvatskom i inozemnom tržištu.  Broji preko 350 uspješnih projekata iz područja Lean menadžmenta, digitalizacije i Industrije 4.0.

Prvi su hrvatsko tržište upoznali s Lean menadžmentom te krenuli s implementacijom u hrvatske proizvodne i uslužne tvrtke s  odličnim rezultatima. Osnivači su i organizatori dvije godišnje konferencije o Leanu i Industriji 4.0 – GALP i Lean spring summit gdje okupljaju brojne domaće i inozemne stručnjake iz tih područja, ali i širok krug inozemnih i domaćih poduzeća.

Njihov je  projekt “100 pametnih tvornica“ u kojem hrvatska proizvodna poduzeća imaju priliku implementirati najvažnija znanja i proizvode iz područja Lean menadžmenta, digitalizacije i Green menadžmenta kako bi bili što konkurentniji na hrvatskom i inozemnom tržištu te unaprijedili svoje KPI-eve.

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta smatra  projekt “100 pametnih tvornica“ kao jednu od velikih prilika za hrvatsku Industriju 4.0 te su nas uvrstili u brošuru “Croatia – Industry 4.0 Opportunities“.

By |2021-01-22T14:30:33+00:00January 21st, 2021|Novosti|0 Comments