CROMA u Splitu organizira Kongres europskih menadžera

1.10.2021

Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika CROMA organizator je Kongresa europskih menadžera koji će se održati 14. i 15. listopada u hotelu Le Meridien Lav u Splitu.  Tema će biti  „Održivi trendovi i fokus lidera“.

Bit će to skup lidera tvrtki koje su primjer uspješnog razvoja na regionalnoj i globalnoj razini koji će razmijeniti nacionalna i međunarodna iskustva te naglasiti važnost, ali i izazove lidera u uspješnom ostvarivanju ciljeva održivog razvoja. Kao lideri i stručnjaci menadžeri su danas više nego ikada u izrazito zahtjevnoj situaciji jer moraju predviđati daljnji razvoj poslovnih prilika i pritom uzeti u obzir mnoge nove trendove.

Na Kongresu će sudjelovati niz uglednih menadžera te više čelnika europskih, regionalnih i hrvatskih udruga menadžera i poduzetnika koje će ispred CROME ugostiti njezin predsjednik, gospodin Tihomir Premužak, ujedno i predsjednik Uprave Vetropack Straža d.d.

Prijavite se https://croma.hr/kongres-menadzera-2021/

Više informacija o programu, govornicima i kotizacijama dostupno je na službenoj stranici kongresa.“  

Tihomir Premužak

Cookie policy

SLO CRO Poslovni klub koristi kolačiće (eng. Cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice, slažete se sa korištenjem kolačića.

Prihvaćam sve