2021. godina rekordna u slovensko-hrvatskoj robnoj razmjeni

17.01.2022

Poslovni dnevnik nedavno se posvetio temi o rekordnoj robni razmjeni između Slovenije i Hrvatske u 2021 godini. 

Gospodarski odnosi tradicionalno su dobri, no Državni zavod za statistiku u prvih deset mjeseci 2021. evidentirao je da je robna razmjena snažno porasla i u apsolutnim brojkama je uvelike premašila razinu cijele prethodne korona-godine, a nastavi li se trend u studenome i prosincu, izgledno je da će ukupna razmjena premašiti i rekordnu 2019. U slučaju hrvatskog izvoza to se već i dogodilo,  piše Marija Brnić, novinarka Poslovnog dnevnika. 

Odlične gospodarske rezultate između država komentirao je i predsjednik SLO CRO Poslovnog kluba dr. Saša Muminović, koji se  nadovezao na prošlogodišnju anketu SLO CRO Poslovnog kluba, gdje pitamo  gospodarstvenike sa obje strane granice o međusobnim poslovnim iskustvima,  željama i ciljevima. 

Rezultati ankete opširno su predstavljani u našem  časopisu SLO CRO Business Mirror, kojeg možete besplatno preuzeti sa naše web stranice  OVDJE a članak o iznimnom gospodarskoj godini  iz Poslovnog dnevnika  pročitajte  OVDJE

Cookie policy

SLO CRO Poslovni klub koristi kolačiće (eng. Cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice, slažete se sa korištenjem kolačića.

Prihvaćam sve