Novosti

 • IT Security / Cyber Insurance / Fintech / ESG

  Mednarodna konferenca z naslovom "IT Varnost / Kibernetska zavarovanja / Finančna tehnologija / ESG" je potekala 18. in 19. oktobra v Zagrebu, v organizaciji Bolgarsko-Hrvaškega poslovnega kluba, Veleposlaništva Republike Bolgarije na Hrvaškem ter v partnerstvu s SLO CRO Poslovnim klubom.   

   fotograf:
 • Konferencija ChalLEANge mijenja Hrvatsku

  Novosti članova

  17.10.2023

  INOVATIVNI PRISTUPI KOJI ĆE BITI PREDSTAVLJENI INSPIRACIJA SU ZA HRVATSKU PRIVREDU

   Hrvatska privreda i poslovni subjekti ispred sebe imaju mogućnost za veliki uzlet i napredovanje. Međunarodna konferencija ChalLEANge, koja se u Zagrebu održava 15. studenog, ponudit će rješenja i iskustva provedenih projekata koja će mnogima itekako unaprijediti poslovanje i staviti ih uz bok vodećima. Više od 500 sudionika slušat će 50 govornika u CineStar dvoranama Z Centra na panelima koji su podijeljeni u 5 tema. Ovo je ujedno i 13. izdanje GALP konferencije.

   fotograf:
 • Ovogodišnja konferencija Turizam 365 oduševila bogatim programom

  Aktualno u klubu

  13.10.2023

  Sedma međunarodna konferencija o trendovima i budućnosti turizma TOURISM 365 Conference   3. 10. 2023.,  održala se u Termama Tuhelj i okupila domaće i strane sudionike.
  SLO CRO Poslovni klub pod pokroviteljstvom SPIRIT Slovenija, javna agencija​ partner je i sponzor u organizaciji konferencije na kojoj je nastupio i predsjednik SLO CRO Poslovnog kluba Saša Muminović  te naglasio, kako je na svjetskim turističkim kartama bitno, da Slovenija i Hrvatska nastupaju skupa - a  ta  konferencija primjer je odlične dobrosusjedske suradnje. 

   fotograf:
 • Poslovni protokol – osnove kulturnog ponašanja i uspješnog poslovnog komuniciranja

  Aktualno u klubu

  12.10.2023

  U Amadria Park Hotelu  Capital u Zagrebu 5. listopada 2023.,  ugostili smo Kseniju Benedetti - renomiranu slovensku stručnjakinju za  poslovni protokol, koja je  2000 godine prvi put imenovana šeficom Protokola Republike Slovenije. Tijekom osamnaest godina njezine karijere u Sloveniji zbili su se  brojni  događaji, koje je zajedno sa svojim suradnicima u protokolu pripremala i izvela. Pratila je šefove države i vlade u službenim posjetima inozemstvu te pripremala protokolarna događanja i posjete na najvišoj razini za sve predsjednike samostalne Republike Slovenije.  Osamnaest je godina vodila cjelodnevne radionice o pravilima Protokola i držala predavanja diplomatima, političarima i gospodarstvenicima, kao i najrazličitijim državnim službenicima i srednjem menadžmentu u gospodarstvu.  

  Danas je suradnica na Pedagoškom fakultetu Sveučilišta Primorska, predavateljica na Visokoj poslovnoj školi B2, predaje različitim slušateljima te je savjetnica u svijetu gospodarstva, poduzetništva i politike. 

   fotograf:

Cookie policy

SLO CRO Poslovni klub koristi kolačiće (eng. Cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice, slažete se sa korištenjem kolačića.

Prihvaćam sve