Novosti članova

 • IT Security / Cyber Insurance / Fintech / ESG

  Mednarodna konferenca z naslovom "IT Varnost / Kibernetska zavarovanja / Finančna tehnologija / ESG" je potekala 18. in 19. oktobra v Zagrebu, v organizaciji Bolgarsko-Hrvaškega poslovnega kluba, Veleposlaništva Republike Bolgarije na Hrvaškem ter v partnerstvu s SLO CRO Poslovnim klubom.   

   fotograf:
 • Konferencija ChalLEANge mijenja Hrvatsku

  Novosti članova

  17.10.2023

  INOVATIVNI PRISTUPI KOJI ĆE BITI PREDSTAVLJENI INSPIRACIJA SU ZA HRVATSKU PRIVREDU

   Hrvatska privreda i poslovni subjekti ispred sebe imaju mogućnost za veliki uzlet i napredovanje. Međunarodna konferencija ChalLEANge, koja se u Zagrebu održava 15. studenog, ponudit će rješenja i iskustva provedenih projekata koja će mnogima itekako unaprijediti poslovanje i staviti ih uz bok vodećima. Više od 500 sudionika slušat će 50 govornika u CineStar dvoranama Z Centra na panelima koji su podijeljeni u 5 tema. Ovo je ujedno i 13. izdanje GALP konferencije.

   fotograf:
 • GALP 2023  - konferencija s  područja Lena-a, Digitala, Greena i Leadershipa

  Novosti članova

  24.08.2023

  Član SLO CRO Poslovnog kluba Culmena najavljuje najveću konferenciju s  područja Lena-a, Digitala, Greena i Leadershipa u Hrvatskoj!  GALP 2023  koji se održava u CineStaru, Z Centar, Zagreb 15. studenoga 2023

   fotograf:
 • Drugi poziv za dokazivanje inovativnog koncepta

  Novosti članova

  24.08.2023

   Dragi poduzetnici, Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo je drugi poziv za dokazivanje inovativnog koncepta.

  Predmet Poziva: Dodjela bespovratnih sredstava mikro, malim i srednjim poduzećima, te znanstvenim organizacijama, za sufinanciranje pretkomercijalnih aktivnosti u početnoj fazi razvoja novih proizvoda, usluga i tehnoloških procesa, kako bi se utvrdio potencijal za komercijalizaciju, usmjerio daljnji razvoj i smanjio rizik investicije.

   fotograf:

Cookie policy

SLO CRO Poslovni klub koristi kolačiće (eng. Cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice, slažete se sa korištenjem kolačića.

Prihvaćam sve