Novosti članova

 • Investicijski forum u Krapini

  Investicijski forum Krapinsko-zagorske županije održan je 27. ožujka 2024. godine u Poslovno-tehnološkom inkubatoru Krapinsko-zagorske županije u Krapinii na kojem je sudjelovao i predsjdenik SLO CRO Poslovnog kluba dr. Saša Muminović.

  "Ovo je županija u kojoj su prisutne strane investicije, županija koja je u među izvoznim šampionima, no svakako da su i pred ovom županijom izazovi koje ne treba zanemariti u kojima će u posebnom fokusu biti dodana vrijednost i produktivnost“, poručio je predsjednik SLO CRO Poslovnog kluba Saša Muminović. Okupljene su pozdravili i predsjednik i glavni tajnik Udruženja stranih ulagača u Hrvatskoj Burak Baykan iTomislav Šlat, predsjednik Hrvatske gospodarske komore Županijske komore Krapina Anđelko Švaljek, te direktorica Poduzetničkog centra Krapinsko-zagorske županije Helena Matuša.

   fotograf:
 • Konferencija Žene i budućnost

  Novosti članova

  11.03.2024

  U četvrtka,  7. 3. 2024.,  održana je inspirativna konferencija "Žene i budućnost", posvećena osnaživanju žena.
  SLO CRO Poslovni klub sudjelovao je kao partner konferencije dok je inicijatorica konferencije bila direktorica tvrtke Valores  Irena Linasi. Linasi je u svom uvodnom govoru naglasila, kako  je bitan faktor  osnaživanju žena u društvu  financijska  pismenost, zbog koje je i sama postigla visoke ciljeve u vlastitom životu. 

   fotograf:
 • Održana radionica Vjerujemo u održivo poslovanje

  Novosti članova

  29.02.2024

  Hrvatska gospodarska komora i Erste banka uspješno su organizirale radionicu "Vjerujemo u održivo poslovanje", koja se održala u srijedu, 28. veljače, u prostorijama Hrvatske gospodarske komore  i na kojoj je nastupio i predsjednik SLO CRO Poslovnog kluba dr. Saša Muminović. 

   fotograf:
 • Novosti iz Tiko Pro Poduzetničkog doručka 2024: Otkrivanje puteva do bespovratnih sredstava

  Novosti članova

  22.02.2024

  U svijetu gdje se prilike za financiranje i razvoj poduzetničkih vizija neprestano mijenjaju, Tiko Pro d.o.o. je ponovno dokazao svoju predanost osnaživanju poduzetničke zajednice organizacijom iznimno uspješnog webinara: "TIKO PRO PODUZETNIČKI DORUČAK 2024 – Gdje se skrivaju bespovratna sredstva?". Virtualni događaj, održan 15. veljače 2024., na platformi Zoom, privukao je preko 300 aktivnih slušatelja, dok je broj registriranih sudionika bio dvostruko veći, signalizirajući izuzetan odaziv i interes iz raznih krajeva Hrvatske pa čak i iz daleke Australije.

   fotograf:

Cookie policy

SLO CRO Poslovni klub koristi kolačiće (eng. Cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice, slažete se sa korištenjem kolačića.

Prihvaćam sve