Novosti članova

 • Otvoren je Poziv za dodjelu bespovratnih sredstava

  Otvoren je Poziv za dodjelu bespovratnih sredstava „Priprema projektno-tehničke dokumentacije za projekte u području digitalne transformacije i zelene tranzicije“ u sklopu NPOO-a. Svrha ovoga Poziva je pružiti podršku nositeljima projekata u području digitalne transformacije i zelene tranzicije za pripremu projektno-tehničke dokumentacije kako bi se stvorili preduvjeti za brzi početak implementacije i/ili fizičke realizacije tih projekata.

   fotograf:
 • Kome će biti namijenjene milijarde EU sredstava?

  Novosti članova

  25.11.2021

  Ukoliko ste privatan poduzetnik, vjerujemo da najbolje znate što znači rečenica „Vrijeme je novac“.

  Htjeli bi konkurirati na neki od budućih nacionalnih natječaja za pridobivanje bespovratnih sredstva i time iskoristiti potencijalne mogućnosti, no ne znate kako? Informacija i papirologije je jednostavno previše, a vremena premalo…..zvuči poznato?

   fotograf:
 • Uskoro bespovratne potpore za digitalizaciju poslovanja

  Novosti članova

  1.10.2021

  Tvrtke koje su do sada provele digitalnu transformaciju ostvarile su značajan rast vrijednosti i multiplicirale svoju efikasnost. Znate li da ćete uskoro i Vi moći povećati svoju digitalnu zrelost poduzeća konkuriranjem na nove natječaje koji nas uskoro očekuju u sklopu bespovratnih potpora za digitalizaciju poslovanja.

   fotograf:
 • Znate li da možete iskoristiti porezne potpore za Vašu investiciju?

  Novosti članova

  14.09.2021

  Svim ulagačima koji ulažu u proizvodno-prerađivačke, razvojno-inovacijske, aktivnosti poslovne podrške i aktivnosti usluga visoke dodane vrijednosti, Republika Hrvatska nudi potpore od kojih su za većinu poduzetnika najprivlačnije porezne olakšice. U praksi ovo znači plaćanje niže stope ili oslobođenje od plaćanja poreza na dobit koju možete koristiti u razdoblju do 5 ili 10 godina ovisno o veličini tvrtke, visini bruto II plaće novih djelatnika i ostvarenoj osnovici za obračun poreza na dobit.

   fotograf:

Cookie policy

SLO CRO Poslovni klub koristi kolačiće (eng. Cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice, slažete se sa korištenjem kolačića.

Prihvaćam sve