Aktualno u klubu

 • Konferencija Turizam365 okupila stručnjake, ministre i premijere

  Međunarodna konferencija o cjelogodišnjem turizmu Turizam 365, održana u petak 8. listopada 2021. u Termama Tuhelj, u tri dijela povezala je turizam s politikom, businessom te životom.   Turizam 365 autorski je projekt Ivane Kolar, direktorice tvrtke Julius Rose, a  niz godina godina partner u organizaciji je i SLO CRO Poslovni klub.  Konferencija je okupila eminentne stručnjake domaćeg i europskog turizma, pet ministara turizma Europske unije, a na konferenciji su prisustvovali i  predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković te predsjednik Vlade Republike Slovenije Janez Janša, i to u panelu na temu poziciniranja turizma u strategijama razvoja i važnosti turizma za gospodarstvo.

   fotograf:
 • TURIZAM 365 - Održivost i nova budućnost

  Aktualno u klubu

  23.09.2021

  TURIZAM 365 - Održivost i nova budućnost petak, 08.10.2021., 10-16h, Terme Tuhelj / uživo i on-line. Ministarski forum još jednom će okupiti nekoliko EU ministara turizma iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Mađarske i Španjolske koji će predstaviti svoje strategije za daljnji razvoj turizma.

   fotograf:
 • Susret poduzetnika u Krapini

  Aktualno u klubu

  13.09.2021

  HGK ŽK Krapina je zajedno s Udrugom "Skup za Zagorje - Poslovni klub“ i SLO CRO Poslovnim klubom slovenskih i hrvatskih gospodarstvenika danas, 10. rujna 2021. godine organizirala susret poduzetnika na temu „Nacionalni plan oporavka i otpornosti 2021-2026“.

  Predavanje je održao glavni ekonomist Hrvatske gospodarske komore i poseban savjetnik predsjednika Vlade RH za ekonomska pitanja dr.sc. Zvonimir Savić zajedno sa kolegama iz Ministarstva gospodarstva, Hrvatske banke za obnovu i razvitak te Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije. 

   fotograf:
 • SLO CRO Poslovni klub v časniku Finance - Izvozniki

  Aktualno u klubu

  10.09.2021

  Slovenski poslovni časnik Finance je pripravil   članek o tem kdo in kako spodbuja slovenski izvoz in izvozna podjetja, ki je izšel v prilogi TOP izvozniki,  priložen tedniku Finance Manager.  

   fotograf:

Cookie policy

SLO CRO Poslovni klub koristi kolačiće (eng. Cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice, slažete se sa korištenjem kolačića.

Prihvaćam sve