Ovogodišnja konferencija Turizam 365 oduševila bogatim programom

13.10.2023

Sedma međunarodna konferencija o trendovima i budućnosti turizma TOURISM 365 Conference   3. 10. 2023.,  održala se u Termama Tuhelj i okupila domaće i strane sudionike.
SLO CRO Poslovni klub pod pokroviteljstvom SPIRIT Slovenija, javna agencija​ partner je i sponzor u organizaciji konferencije na kojoj je nastupio i predsjednik SLO CRO Poslovnog kluba Saša Muminović  te naglasio, kako je na svjetskim turističkim kartama bitno, da Slovenija i Hrvatska nastupaju skupa - a  ta  konferencija primjer je odlične dobrosusjedske suradnje. 

U strateškom forumu  "Beyond borders - Unveiling The Future of Tourism" nastupila je  Dubravka Kalin  generalna direktorica Direktorata za Turizam na Ministarstvu za Trizam i šport Republike Slovenije. 
Na konferenciji su sudjelovali Gašper Dovžan​ Veleposlanik Veleposlaništvo Slovenije v Zagrebu te savjetnik za gospodarstvo na Veleposlanstvu Dušan Pšeničnik.

Sljedeći dan, 4. 10. 2023 - drugi dan konferencije održao se  #B2BMarketplace na kojem je sudjelovalo 28 kupaca iz Europe, Velike Britanije i USA (agenata, agencija..) i 32 dobavljača (hotela...) 
Održala se i radionica na temu "Unlocking GEN Z Travel Behavior" gdje su nastupii odlični i iskusni  tiktokeri iz Crew postave Dario Marčac​, Lorena Farkač​, Adrian Krajcar, ​ Jan Mihaljevic i  Karlo Krznaric.

Slijedila je radionica na temu Value design & Storytelling! sa Anjom  MuticSarom Ledenko,   Jelenom Holenko Pirc,  Ivom Silla i Nataliom Kresic

Iskrene čestitke organizatorici konferencije Ivani Kolar za do sad najveću, programom i gostima bogatu konferenciju!

Kupci iz  Europe i USA od početka tjedna obilazili su zanimljive turističke destinacije u Zagorju a do kraja tjedna nastavili s izletima po Zagrebu, Istri i Kvarneru! 

Sigurni smo, da je ova konferencija ostvarila nove, dugoročne poslovne i prijateljske veze!

Cookie policy

SLO CRO Poslovni klub koristi kolačiće (eng. Cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice, slažete se sa korištenjem kolačića.

Prihvaćam sve