Dan Slovenije u Hrvatskoj - Varaždinske toplice

12.05.2023

Za poduzetništvo i poduzetničke aktivnosti ne postoji granica što najbolje svjedoči drugi po redu bilateralno poslovni Dan Slovenije u Hrvatskoj koji se u nazočnosti više od stotinu poduzetnica i poduzetnika kao i svih onih koji podržavaju aktivnosti na realnom tržištu održao u Varaždinskim Toplicama.

U organizaciji Grada Varaždinskih Toplica na čelu s gradonačelnicom Dragicom Ratković i poslovne zajednice Osjeti Hrvatsku – volonterske organizacije stručnjaka usmjerenih poduzetništvu i poduzetnicima, na čelu sa Sanelom Dropulić, Dan Slovenije u Hrvatskoj održan je ozračju dobre volje i dobrih dijela s obje strane rijeka Sutle i Kupe.

Partneri projekta su bili i SLO CRO  poslovni klub te Veleposlanstvo Republike Slovenije u Hrvatskoj,  Društvo poslovni žensk – FAM. 

Dr. Saša Muminović predsjednik SLO CRO poslovnog kluba   gostovao je predavanjem Rezultati ankete o iskustvima suradnje, poznavanju i mišljenju o susjednoj zemlji, dok je ovu temu dodatno nadogradila informacijama na temu preko prepreka do ciljeva na slovenskom i hrvatskom tržištu Janja Starc, direktorica Območne obrtno- podjetniške zbornice Krško i Zavoda obrtnikov in podjetnikov Posavje.

Cijela reportaža događanja, na linku OVDJE

Cookie policy

SLO CRO Poslovni klub koristi kolačiće (eng. Cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice, slažete se sa korištenjem kolačića.

Prihvaćam sve