Investicijska konferencija u Kranjskoj gori: najbolje održive ideje i prakse

17.03.2023

Investicijska konferencija koja se održava 31. ožujka 2023.  u Kranjskoj Gori,  okupit će poduzetnike iz Poljske, Italije, Austrije, Hrvatske i Slovenije. Glavna tema konferencije bit će predstavljanje najboljih održivih inovacija, ideja i praksi te panel rasprava: Jeste li spremni za budućnost? Mijenjaju li trenutni politički i ekonomski uvjeti vaše planove? Nakon panel rasprava predviđena je otvorena debata, networking i neformalni B2B sastanci.

Gosti i panelisti na konferenciji

dr. Saša Muminović (Hrvatska) član je uprave AquafilSLO d.o.o. u Sloveniji i predsjednik uprave AquafilCRO-a u Hrvatskoj. Grupa Aquafil je pionir u kružnom gospodarstvu, prepoznata po kvaliteti i inovativnosti svojih proizvoda.

Zeno Kastlunger (Italija) potpredsjednik je konzorcija Dolomiti Superski, najvećeg konzorcija kompanija za skijaške objekte na svijetu. On je također predsjednik konzorcija Skirama Kronplatz, konzorcija tvrtki za skijaške objekte u turističkom području Kronplatz, te izvršni direktor Skiarea Miara, koja djeluje kao tvrtka za proizvodnju skijaških objekata i zelene električne energije.

Valentina Beghetto (Italija) je izvanredna profesorica na Sveučilištu Ca' Foscari u Veneciji, osnivačica i predsjednica tvrtke Crossing Srl. Stručnjakinja je za kružno gospodarstvo i eko-dizajn unutar načela zelene kemije za ekološki održive procese i proizvode za proizvodnu industriju.

Werner Kruschitz (Austrija) iskusan je veteran u sektoru recikliranja plastike, s desetljećima iskustva u industriji. Prethodno je bio vlasnik međunarodno priznate tvrtke za reciklažu plastike, gdje je stekao bogatu stručnost i iskustvo u ovom području. Kao voditelj KRM-a, sada je predan korištenju svog bogatog iskustva za savjetovanje o optimizaciji postojećih i izgradnji novih postrojenja za recikliranje plastike.

Tomas Vucurevic (Slovenija) vlasnik je BRAIND-a, međunarodne konzultantske tvrtke za strategiju brendova sa sjedištem u Ljubljani i Münchenu. BRAIND je specijaliziran za komercijalizaciju održivih i kružnih materijala i savjetovao je mnoge međunarodne robne marke tijekom posljednjih 10 godina. Tomas je pravi stručnjak kada je u pitanju održivost i može rasvijetliti najnovija dostignuća u našoj raspravi.

Prijava i učešće je besplatno  i najkasnije  do 29.03.2023: *OVDJE*

Cookie policy

SLO CRO Poslovni klub koristi kolačiće (eng. Cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice, slažete se sa korištenjem kolačića.

Prihvaćam sve